UTLEIE_16

MOSS KAJAKKLUBB

UTLEIE AV KANOER OG KAJAKKER

Vårt klubbhus er en fantastisk bygning på et fantastisk sted. Med dette stedet som utgangspunkt kan du oppleve naturglede og idylliske plasser på turer fra 30 minutter til mer enn 30 dager. Vansjø er stort og kan brukes som arena for både sport og rekreasjon. Vi har sendt av gårde mange på tur i Vansjo som smiler når de drar av sted, og smiler enda bredere når de kommer tilbake.

INFORMASJON OM UTLEIE

Gode kanoer og kajakker leies ut fra vårt klubbhus i Nesparken i Moss.

Utleie må avtales pr. telefon på forhånd - klubbhuset i Nesparken er ikke betjent - ring 99 56 12 10.

Her er en veibeskrivelse til Moss Kajakklubb (Kommer sNART ;)

OBS! Nå kan vi også ta i mot betaling på egen bankkortterminal, og vil gjerne at det blir brukt i stedet for kontanter.

Besøk turkart.no for planlegging av turen og utskrift av det området du skal til.

Er du klar for litt fisking underveis kan du finne tips, og kart med fiskeplasser på sidene til Vansjø Gjeddeklubb

Prøv en kanotur i Vansjø!

Vansjø er en idyllisk naturperle som best oppleves med kano hvor du stille og fredelig glir frem på vannet.

Vansjø har store fjorder, trange sund, naturskjønne øyer og et rikt dyre- og fugleliv samt mengder med fisk.

Mer informasjon om Vansjø og bruk av kano og kajakk får du hos oss.

UTLEIEPRISER

Kano og enmannskajakk inkl. årer og vester - Dagleie fra kl. 08 til 20 - kr: 350

Tomannskajakk inkl. årer og vester - Dagleie fra kl. 08 til 20 - kr: 400

Påfølgende dag - Levering før kl. 20 - kr: 250

Etterfølgende dagspriser - Levering før kl. 20 - kr: 100

Kart over Vansjø (Båtsportkart som er utgitt av Råde Bok og Papirhandel) - kr: 100

- For leie ut over 1 uke - pris etter avtale

- Spruttrekk inkludert i leieprisen på de fleste kajakkene

- Vi har også noen kanotraller til utleie og det kan settes inn ekstra sete i noen av kanoene

Kanoene vi har til utleie har lav stevn uten kjøl som er lett å svinge og lette å komme seg ut og inn av.

Kajakkene er av merket SeaBird og Prijon og er godt egnet til lengre turer.

Vi har også noen små kajakker som er godt egnet for barn.

NB! Vester er påbudt etter Norsk lov.

For reservasjon/bestilling kontakt:

Moss Kajakklubb - på tlf: 99 56 12 10