20140520_UNGDOMSSAMLING - VANSJØ RUNDT

MOSS KAJAKKLUBB

Moss Kajakklubb og Strand kajakk-klubb fra Oslo samarbeider om å arrangere en kajakksamling for ungdom rett etter Vansjø rundt (31 mai til 1 juni). Meld dere på!!

For å få med flere unge på den korte runden har vi valgt å slå dette sammen med Vansjø rundt.

Vi tenker da at vi etter løpet samles for litt mer rolig trening før vi spiser og overnatter i klubblokalene.

Tiden brukes til trening på land og på vann samtidig som vi forsøker å få til noe sosialt som kan være med

på å samle padlerne fra de to klubbene.

Vi forsøker å få til to økter på lørdag og to økter på søndag, før vi avslutter søndag ettermiddag. Resten av tiden skal vi være sosiale og bare kose oss.

Målgruppe: Alle padlere i gruppene G/P 12, G/P 14 og D/H ungdom i strand og Moss.

Eldre utøvere er også velkommen, men må forberede seg på å bli brukt som trenere eller resurspersoner under samlinga.

Dersom dette høres artig og fristende ut hadde det vært fint om du sender en mail til

Lisa (lisa@citroen-oslo.com) eller Vegar (vegark@met.no) slik at vi får et grunnlag for planlegging av trening og innkvartering.

Vi håper at flest mulig har lyst til å delta. Det er selvfølgelig lov til å delta på deler av opplegget hvis det ikke passer med hele. VELKOMMEN!

Hilsen Lisa, Vegar og Per